7.500 persones van passar per la nova biblioteca en els primers 5 dies de funcionament

Primeres dades de visitants a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras després de la seva inauguració. En la seva primera setmana de funcionament el centre ha rebut la visita de 7500 persones amb una mitjana de 1500 visites diàries. En els primers cinc dies de funcionament de la nova biblioteca s’han fet 230 altes de nous usuaris, la meitat dels qual són infants, joves i petits lectors.

Després d’una setmana de funcionament de cara al públic, ja tenim les primers dades d’usuaris de la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Fonts de la biblioteca indiquen que fins a finals d’abril el centre havia rebut la visita de 7.487 persones, amb una mitjana de 1.497 visites diàries, això de dilluns a divendres, ja que dissabte va ser festiu.

Durant aquests cinc dies s’hi van registrar un total de 234 altes de nous usuaris, 127 de les quals van ser infants, joves i petits lectors, una xifra que contrasta notablement amb les 73 altes que es van registrar el mes de febrer i la mitjana de 100 visites diàries que es rebien a Can Manent. Cal destacar que la xifra de les 234 altes no inclou les butlletes encara pendents de donar d’alta que sumen gairebé la mateixa quantitat.

Be the first to comment on "7.500 persones van passar per la nova biblioteca en els primers 5 dies de funcionament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »