81 aturats menys a Premià de Mar a finals de maig respecte a l’abril

Nou descens de l’atur a la comarca del Maresme. A finals del mes de maig hi havia 1.500 aturats menys a la comarca que la mateixa data del mes d’abril. El sector serveis continua sent el que té major percentatge d’aturats, però també el que ha fet més contractacions aquest mes. A Premià de Mar hi ha ara mateix 2.274 veïns aturats, 81 menys que a final de l’abril.

Les xifres de l’atur a la comarca ens parlen d’un nou descens en el número de persones sense feina al Maresme durant el darrer mes. Segons informa el Consell Comarcal 1.501 han aconseguit feina la comarca al llarg del mes de maig. Aquest descens de l’atur ha fet tornar el Maresme als valors de desocupació que es registraven el mes de desembre de 2009, segons l’anàlisi de dades elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal. En concret, el mes de maig s’ha tancat amb 35.038 persones sense feina i una taxa d’atur al Maresme del 15.5%.

Segons aquestes xifres, l’ocupació al Maresme ha experimentat un creixement superior al registrat al conjunt de la província de Barcelona i de Catalunya. El sector serveis el que té més aturats en xifres absolutes, però també el que ha fet una contractació més important. També s’ha detectat una reactivació en els sectors de la indústria i de la construcció

El municipi que registra una taxa més elevada de persones en atur és Pineda de Mar. Per primer cop en els darrers mesos, Mataró baixa del llindar del 20% i se situa en una taxa d’atur del 19,51% amb la incorporació al món laboral de 391 veïns.

Pel que fa a Premià de Mar, 81 veïns han trobat feina durant el mes de maig i deixen la xifra d’aturats a la ciutat en 2.274 persones. La taxa d’atur és del 15,66%.

Be the first to comment on "81 aturats menys a Premià de Mar a finals de maig respecte a l’abril"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »