A JOSEL SL només li falta el certificat conforme Can Sanpere està desocupada per a iniciar-ne l’enderroc

Apunt informatiu

Descarrega’t l’apunt

El document que certifica que ningú es troba a l’interior de Can Sanpere és ara mateix l’únic que separa l’empresa propietària de la fàbrica de tenir tots els permisos necessaris per iniciar-ne l’enderroc. Tot i que ara mateix hi ha premianencs a l’interior de la nau de Can Sanpere, els operaris encarregats de l’enderroc de l’antiga fàbrica que s’han personat a la fàbrica aquest matí a les vuit hi han trobat un altre obstacle, com és que les portes d’accés estaven encadenades. És per aquest motiu que els Mossos d’Esquadra s’han personat a l’entrada del carrer de Sant Cristòfol, fins on també s’ha desplaçat el regidor d’obres públiques Antoni Subirà. En declaracions d’aquest matí a Premià Notícies, l’alcalde Miquel Buch no ha donat suport explícit a les persones tancades a l’interior de Can Sanpere tot i que ha reconegut que persegueixen el mateix objectiu que l’Ajuntament.
Buch també ha dit que la demanda de l’empresa contra el Pla General d’Ordenació Urbanística demostra que la intenció real de Núñez i Navarro és acabar construint pisos a l’espai de Can Sanpere.

Be the first to comment on "A JOSEL SL només li falta el certificat conforme Can Sanpere està desocupada per a iniciar-ne l’enderroc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »