A la venda les entrades pels dos següents espectacles de la Temporada de Música: bandes sonores amb violoncel i compositores desconegudes

Northern Cellos i el Trio Andrée

Ja estan a la venda les localitats pels dos pròxims concerts de la IX Temporada de Música que organitza la Coral l’Amistat. En concret, el febrer i el març, l’Espai l’Amistat acollirà respectivament un concert de violoncels de Northern Cellos amb reinterpretacions de músiques mítiques de cinema i el recital ‘Do de dona’, on el Trio Andrée i l’actriu Mariona Ginés repassen obres de compositores poc conegudes i reconegudes de tots els temps. La Pilar Capell és presidenta de la Coral:

En concret els ‘Violoncels de pel·lícula’ es farà el 26 de febrer i el ‘Do de dona’ el 26 de març, i Capell insistia que no ens podem encantar a reservar entrada perquè amb les actuals restriccions d’aforament és fàcil quedar-se sense. Després d’aquests, l’abril i el juny, s’han programat un recital d’òpera amb l’Ana Puche (i amb la col·laboració del Centre l’Amistat) i ‘La serenata romàntica’, on actuarà la mateixa Coral l’Amistat.

Translate »