A l’espera del permís de Carreteres per arreglar l’avaria del carrer de la Plaça

Problemes pressupostaris, però també de permisos per part de la Generalitat, han motivat que encara no s’hagi pogut obrir al trànsit l’entrada al carrer de la Plaça des del Camí Ral. L’Ajuntament ja compta amb una partida per assumir l’obra però encara no han arribat els permisos des de Carreteres. Les pluges i el pas de camions han provocat l’enfonsament dels pluvials a aquell punt.

El carrer de la Plaça continua tancat a l’entrada de vehicles des de la carretera Nacional II. L’avaria que provoca aquest tancament va passar abans de l’estiu però fins que no arribi el permís de Carreteres de la Generalitat no es pot fer l’obra.

Segons ha explicat la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras, les pluges, però també el pas de camions per aquell punt, sobretot els del Consell Comarcal que es dediquen a la neteja del col·lector, han estat les responsables de l’avaria que hi ha en aquella zona.

A banda de l’espera dels permisos d’obres per part de la Generalitat, també ha hagut motius pressupostaris per esperar a iniciar aquestes obres. Aquest darrer aspecte, però, estaria ja resolt.

Recordem que la cruïlla del carrer de la Plaça amb el Camí Ral és un punt especialment sensible per les connexions de clavegueram que hi ha a sota. De fet els treballs que s’hi van haver de fer van endarrerir força l’enllestiment de la reforma del carrer de la Plaça.

Be the first to comment on "A l’espera del permís de Carreteres per arreglar l’avaria del carrer de la Plaça"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »