A Premià de Mar ja hi ha 2.584 veïns a l’atur, 43 més que a final de l’agost

El Report d’Atur que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme constata que setembre ha estat un mes negatiu per a l’ocupació també a la comarca. Al conjunt del Maresme s’han registrat 1.066 nous aturats el que dóna una xifra total de persones que cerquen feina de 36.800.

Aquest creixement de l’atur ha afectat quasi el doble més a homes que a dones i s’ha repartit per tots els grups d’edat. Pel que fa a la incidència per ocupacions, el col·lectiu on es concentra el 43% de l’augment és el de treballadores de restauració, personals i venedors. El sector que ha registrat més pèrdua de llocs de treball ha estat el de serveis seguit, seguit per aquells que no tenien ocupació anterior, la indústria, l’agricultura i la construcció.

Mataró amb el 20,56% de taxa d’atur i Pineda de Mar amb el 20,21% són els municipis que tenen un percentatge de desocupació més elevat. També es mantenen per sobre de la mitjana comarcal: Tordera, Premià de Mar, Calella i  Palafolls.

Més concretament, a Premià de Mar tenim ara mateix 2.584 veïns sense feina, 43 més que a finals de l’agost, amb una taxa d’atur del 17,54%, qussi un punt i mig per sobre de la mitjana del Maresme.

Be the first to comment on "A Premià de Mar ja hi ha 2.584 veïns a l’atur, 43 més que a final de l’agost"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »