Acord al màxim nivell perquè els serveis socials municipals acompanyin des del primer moment les famílies en risc de desnonament

Entrevista amb Miquel Buch 
Descarrega’t l’entrevista

L'alcalde de Premià de Mar i president de l'Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch

L’alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch

Divendres es va signar un important protocol d’actuació davant dels desnonaments al país. El protocol es va firmar entre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la conselleria de Justícia, les diputacions, la Federació de Municipis de Catalunya, el Consell de l’Advocacia Catalana, el Consell de Procuradors de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. El president d’aquest organisme, l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha explicat que amb aquest protocol els ajuntaments guanyaran temps de reacció davant d’un possible desnonament. A més, els Serveis Socials faran informes sobre les situacions de les famílies afectades perquè els jutjats actuïn en conseqüència. Miquel Buch s’ha felicitat que s’hagi arribat de forma ràpida a un acord tan important entre entitats de tant d’abast.

Be the first to comment on "Acord al màxim nivell perquè els serveis socials municipals acompanyin des del primer moment les famílies en risc de desnonament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »