Acord entre Premià de Mar, El Masnou, Vilassar de Mar i Cabrera per homogeneïtzar el retorn a les platges i fer-ne un seguiment conjunt

Platja de Premià de Mar (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Acord de Premià de Mar amb El Masnou, Vilassar de Mar i Cabrera per encetar, dilluns que ve 8 de juny, una campanya informativa per controlar l’aforament a les platges, quan previsiblement ja serà autoritzat l’ús i el bany amb la Fase 2 del desconfinament. Abans d’ahir regidors, tècnics i policia dels quatre municipis van pactar un dispositiu homogeni amb una cartelleria semblant i accions informatives de policia i agents cívics, i també la creació d’un grup de seguiment. Escoltem el regidor de territori Antoni Subirà:

A banda de la campanya informativa i de supervisió de l’aforament, els municipis també van acordar que es posaran en funcionament una de cada dues dutxes per tal d’evitar una proximitat excessiva entre els usuaris. La reunió es va celebrar per via telemàtica, un sistema que Subirà ha dit que probablement s’adoptarà en el futur per negociar amb municipis de la rodalia qüestions compartides ja que, segons ha indicat, a tots els participants els va semblar més pràctic que les trobades presencials. Afegim d’altra banda que la campanya de platges començarà oficialment el 15 de juny (novament amb Marsave com empresa responsable de la vigilància i els socorrisme) i que aquest estiu hi haurà 3 guinguetes a les platges premianenques (dues a la platja de Llevant i una al Pla de l’Os) que ja s’estan muntant: a totes tres se’ls ha donat facilitats en la concessió per compensar el temps en què no han pogut obrir.

Escolta la declaració sencera de l’Antoni Subirà:

Translate »