Adif encara no dóna explicacions sobre el projecte de l’estació de RENFE

Olga Safont a "La Drecera" ahir dilluns

Adif no acaba de donar explicacions a l’Ajuntament sobre la data d’inici de les obres de reforma de l’estació de RENFE ni sobre les reclamacions i al·legacions que el Consistori els ha plantejat sobre aquest projecte. Per la seva part, el PSC de Premià de Mar tampoc no ha estat informat al respecte. Adif sí diu que s’estan fent treballs preliminars i que s‘espera que les obres estiguin enllestides durant el primer trimestre del 2011.

Les obres de remodelació de l’estació de RENFE de Premià de Mar va ser el leiv motiv del programa La Drecera de Ràdio Premià de Mar ahir dilluns. A banda de la bona notícia que implica que finalment s’afrontin aquestes obres tan reclamades, hi ha la polèmica subjacent pel fet que Adif no ha comunicat a l’Ajuntament l’inici dels treballs ni els ha contestat les al·legacions i reclamacions que els ha fet arribar el Consistori, tal com va informar Premià Notícies temps enrere.

Ahir li corresponia al programa torn polític al grup municipal socialista, i en els seu nom va participar la regidora i Secretària d’Organització del PSC  de Premià de Mar, Olga Safont, que va dir que ells tampoc no coneixien el projecte i també el voldrien veure per poder valorar-lo.

L’Enric Ventura havia pactat una entrevista en directe amb el tècnic de comunicació d’ADIF, Daniel Martínez. Esperàvem molt d’aquesta conversa en el sentit de saber què havien de dir des del concessionari sobre les reclamacions de l’Ajuntament. Martínez, però, no tenia la resposta. El que sí va explicar Daniel Martínez és que ara mateix s’estan fent els treballs previs a la reforma de l’estació i que les obres han d’estar enllestides durant el primer trimestre del 2011. Els treballs es faran en horari nocturn o aprofitant el cap de setmana per evitar al màxim l’afectació dels usuaris de la línia R1.

Daniel Martínez va dir també que el projecte de Baixador de Can Pou era completament independent del de la reforma de l’estació .

A banda de les obres de reforma de l’estació, i aprofitant la presència de la Olga Safont, la Drecera va parlar també de les al·legacions que el PSC havia presentat al projecte de la Plaça dels Països Catalans. La Secretària d’Organització del PSC va explicar que les seves al·legacions feien referència a l’estructura, els accessos i l’accessibilitat de la plaça.

I seguint amb al·legacions, el PSC també n’ha presentat al projecte de la Ronda del Baix Maresme. Aquestes van en el mateix sentit que les que presenta l’Ajuntament demanant que els nous carrils es distribueixin a banda i banda de la C32 i no tots quatre per la seva banda de mar, com planteja el projecte inicial.

Amb la Olga Safont, participava al programa la presidenta de l’AVECA, Pepita Pla, i el portaveu de la Coordinadora d’Associacions de Veïns de Premià de Mar, Josep Valilla. Per cert que aquesta nit la coordinadora té reunió amb l’alcalde i els regidors i serà la darrera de Josep Valilla com a portaveu. Al Premià Notícies de demà mirarem de tenir detalls sobre aquesta reunió i el nom del nou portaveu de la Coordinadora d’Associacions de Veïns.

Be the first to comment on "Adif encara no dóna explicacions sobre el projecte de l’estació de RENFE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »