Ahir es va presentar a l’Espai l’Amistat el Consell d’Infants als alumnes de 5è i 6è de primària

L'alcalde, Miquel Buch, presentant el Consell d'Infants als alumnes de 5è i 6è de primària.

L’alcalde, Miquel Buch, presentant el Consell d’Infants ahir als alumnes de 5è i 6è de primària.

Ahir va tenir lloc a l’Espai l’Amistat la presentació del Consell d’Infants als nens de 5è i 6è de primària de les escoles de Premià de Mar. El Consell d’Infants és un projecte pedagògic basat en la participació, on es treballen valors com el respecte, la cooperació, la tolerància, l’acceptació de la diversitat, i el desenvolupament de l’esperit crític, entre d’altres. Segons informa l’Ajuntament, es pretén crear un espai on els infants puguin aprendre a expressar seves opinions, consensuar-les i cercar solucions sobre aquells aspectes que formen part de la seva vida quotidiana.

El següent pas per desenvolupar el Consell d’Infants tindrà lloc el proper 22 de gener quan es faran a les escoles de primària les primeres eleccions per aquest ens de nova creació. El primer Plenari del Consell d’Infants es portarà a terme el dia 19 de febrer, coincidint amb el Ple Municipal. L’acte de presentació del Consell d’Infants d’ahir va comptar amb la presència de l’alcalde Miquel Buch, la regidora d’Ensenyament, Roser Roca, i el tècnic d’Educació de la Diputació de Barcelona, José Colomé.

Be the first to comment on "Ahir es va presentar a l’Espai l’Amistat el Consell d’Infants als alumnes de 5è i 6è de primària"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »