Ajuntament i CAP estudien habilitar un espai mancomunat amb Premià de Dalt per vacunar la població, que podria ser el pavelló de Premià de Mar

Interior del pavelló municipal

Premià de Mar i Premià de Dalt, d’acord amb el CAP i la Generalitat, podrien habilitar un espai mancomunat per quan comencin les vacunacions de la població en general en aquests dos municipis. Ho ha dit avui la regidora de salut de Premià de Mar, Pilar Guardeño, que també ha indicat que la proposta l’ha feta el CAP però que encara no s’ha parlat amb Premià de Dalt. Ara mateix es consideren dues idees: utilitzar carpes i fer-ho al pavelló d’esports de Premià de Mar:

De moment, segons ha dit la regidora, la Generalitat no ha donat cap data ni tan sols orientativa respecte d’aquesta fase de les vacunacions. Mentrestant, continua la primera fase a les residències de gent gran, i a partir de diumenge 31 i durant la setmana que ve es posaran les segones dosis (el primer lloc on es posaran, diumenge, serà el Casal Benèfic). En aquest sentit la regidora ha ressaltat que, a diferència del que va passar amb la primera dosi, es vacunarà als centres encara que tinguin casos positius, segons les noves directrius de Salut. 

Pilar Guardeño s’ha pronunciat d’altra banda respecte d’algunes crítiques formulades els últims dies a xarxes socials per grups com Ciutadans o ERC, a qui ha convidat a fer aportacions però no a generar “polèmiques innecessàries”, i també ha expressat un retret al Departament de Salut per considerar que sovint la seva inacció pot desbaratar la labor dels Ajuntaments:

Translate »