Ajuntament i comunitat educativa, entre “moderadament optimistes” i “expectants” després de la reunió amb Ensenyament

Imatge de la reunió d'ahirImatge de la reunió d'ahir

L’alcalde Miquel Àngel Méndez s’ha mostrat avui complagut de la reacció del Departament d’Ensenyament a les demandes del municipi en relació a les línies públiques, ja que han acceptat, després de la reunió d’ahir, ajornar unes setmanes la decisió. Méndez ha agraït el gest al director general de centres públics i ha dit que ara mateix és “moderadament optimista”

Segons Méndez la moratòria que demana Premià de Mar ha de ser d’un any perquè la confecció del mapa escolar demana temps. En relació al front comú que fa l’Ajuntament amb la comunitat educativa -que ahir també va ser a la reunió- l’alcalde ha qualificat de “fonamental” el treball en equip amb la comunitat educativa perquè serà, ha dit, imprescindible l’entesa en la confecció del mapa escolar.

En nom de la comunitat educativa ha parlat avui la federació d’AFAS, que ha coincidit amb la visió de l’alcalde. En nom d’aquesta entitat Daniel Butti ha aplaudit també la decisió d’ensenyament i ha dit que ara la comunitat es manté expectant. El primer que faran és informar les famílies i copsar també d’aquestes idees sobre possibles accions:

Fem notar que va ser la Direcció General de Centres Públics qui va suggerir que la trobada d’ahir es fes a Premià de Mar i que l’Ajuntament en determinés els participants, i l’alcalde va convidar AFAs, direccions de centres i representants de la plataforma Premià per l’Escola Pública.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Escolta l’entrevista a Daniel Butti:

Translate »