Ajuntament i Consell Comarcal confirmen les millores en la concessió de beques menjador i anuncien una nova APP per fer el tràmit telemàticament

Moment de la reunió de Marc Bosch amb l'alcalde i els regidors David Gutiérrez i Imma Morales (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Visita i reunió amb l’equip de govern aquest matí del conseller delegat de serveis a les persones del Consell Comarcal, Marc Bosch. Segons ha explicat l’alcalde Rafa Navarro, s’han posat sobre la taula dues qüestions candents com l’habitatge i les beques menjador per al pròxim curs. Pel que fa a les beques, Navarro ha explicat que tant l’Ajuntament com el Consell Comarcal tenen la feina molt avançada (recordem que l’any passat aquest procés va patir endarreriments i va motivar les queixes de l’equip de govern). També ens ha parlat d’una novetat tecnològica que s’ha proposat adoptar el Consell Comarcal:

Amb relació a l’habitatge, que també és una de les carteres de Marc Bosch, s’ha parlat de la represa del servei -ara a les dependències de la OAC- de la delegació local de l’Oficina Comarcal d’Habitatge; Navarro ha qualificat de “més necessari que mai” que Premià de Mar disposi d’aquesta oficina.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Translate »