Alan Alcàzar es fa amb el bronze a l’Open d’Holanda de taekwondo

El premianenc Alan Alcàzar va guanyar el bronze a l’Open Internacional de taekwondo que es va celebrar el cap de setmana a Holanda.

El taekwondista Alan Alcàzar, del gimnàs Avellaneda, va aconseguir la medalla de bronze a l’Open d’Holanda. Alcàzar va caure als quarts de final contra Mèxic, després d’haver superat els oponents de les seleccions d’Alemanya i Holanda. Segons el seu entrenador, Toni Avellaneda, a Alcàzar li va passar factura el desgast de tot l’any i va arribar just de forces a l’últim duel. Tot i lamentar l’oportunitat de fer-se amb l’or, Avellaneda creu que ser un dels dos representant espanyols que va treure medalla, dels nou que s’hi van presentar, dóna molt mèrit a la bona feina del premianenc.

La propera competició per a Alan Alcazar serà d’aquí a dues setmana, a l’Open Internacional d’Alacant, on buscarà més punts pel rànquing mundial. Pel que fa al gimnàs Avellaneda, dues cites més: aquest dissabte, Tomàs Güell participarà al Campionat de Catalunya Universitari i diumenge, 4 taekwondistes debutaran al campionat de Catalunya infantil.

Escolta l’entrevista amb l’entrenador de l’Alan Alcàzar, Toni Avellaneda

Translate »