Alfons Barreras, candidat més probable a encapçalar la candidatura de la Coalició d’Esquerres en les Municipals

La Coalició d’Esquerres de Premià de Mar va celebrar aquest dissabte la seva assemblea general ordinària. En l’assemblea es va fer un repàs al darrer any polític i es van posar les pautes de la seva tasca davant les eleccions al Parlament i les municipals del mes de maig. Tot i que per estatuts s’ha de passar per un procés de primàries, es compta amb la possibilitat de que l’Alfons Barreras encapçali la llista de la Coalició. Des de la Coalició han fet un balanç positiu de la seva tasca a la ciutat durant el darrer any.

La Coalició d’Esquerres de Premià de Mar celebrava dissabte la seva assemblea general ordinària amb els ulls posats en els processos electorals al Parlament de Catalunya i les municipals del maig del 2011. Els militants d’ICV, EUiA i Entesa del Progrés Municipal van tenir ocasió d’analitzar el darrer any d’activitat de la Coalició a Premià de Mar i posar les bases de les campanyes electorals, de manera més especial de les municipals.

Li demanem sobre les conclusions d’aquesta assemblea general al president de la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar, Manel Egea.

Premià Notícies 8 de novembre

Be the first to comment on "Alfons Barreras, candidat més probable a encapçalar la candidatura de la Coalició d’Esquerres en les Municipals"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »