Alumnes de l’IES Serra de Marina fan un grup al Facebook animant a sabotejar les portes del centre

Captura del mur del grup que han creat a feisbuc

Situació insòlita a l’institut d’ensenyament secundari Serra de Marina. Alumnes del centre han fet un grup al Facebook des del qual inciten a fer actes de sabotatge al centre com ara bloquejar amb silicona les portes d’accés a l’institut, una situació que s’ha donat en quatre ocasions en el que portem de curs, la darrera ahir dilluns. La direcció del Centre, que ha demanat la col·laboració de pares i veïns, ha presentat denúncia i ha anunciat l’obertura d’expedients.

De vegades les notes que ens fa arribar la Policia Local són indici de quelcom més gros. Aquest seria el cas d’una notícia que ens arribava avui, segons la qual ahir dilluns a les 8 i 20 del matí, a l’hora d’obrir les portes de l’institut, els responsables del centre es van trobar amb què els panys de les portes havien estat inutilitzades amb silicona.

Posats en contacte amb l’institut, ens assabentem que amb la d’ahir va van quatre ocasions que es troben les portes siliconades en el que portem de curs. Segons ens explica la directora del Serra de Marina, Montserrat Ribera, els autors actuen sempre seguint un mateix procediment.

En el cas del dia d’ahir no va haver grans endarreriments perquè ja s’havien adonat diumenge del que havia passat i van poder preveure l’operatiu per obrir les portes a l’hora. La setmana passada, però, van haver d’enviar els alumnes a casa perquè va començar a ploure mentre miraven d’obrir les portes.

Davant d’aquesta situació, la direcció del Serra de Marina ha presentat la denúncia pertinent i, per tant hi ha una investigació oberta per part de la Policia. A banda d’aquests fets, es dóna la circumstància de que hi ha un Facebook que incita als alumnes del centre a seguir amb aquests actes de sabotatge a les portes. Montserrat Ribera ha dit que avui mateix es començaran a aplicar mesures disciplinàries al centre. La direcció de l’institut Serra de Marina ha demanat la col·laboració de pares i veïns per acabar amb aquestes bretolades.

Be the first to comment on "Alumnes de l’IES Serra de Marina fan un grup al Facebook animant a sabotejar les portes del centre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »