Alumnes del Serra de Marina lamenten el sabotatge a les portes però també les represàlies als alumnes que s’expressaven pel Facebook

Alumnes de l’institut Serra de Marina de Premià de Mar han lamentat que les portes del centre s’hagin bloquejat amb silicona en algunes ocasions però estan disconformes amb les mesures preses per la direcció sobre els alumnes que participaven al perfil de Facebook que s’hi referia. Aquests alumnes consideren que el centre hauria d’haver aplicat mesures pedagògiques sobre l’ús de les xarxes socials abans de fer expulsions i obrir expedients.

Si ho recordeu, el 20 d’abril ens fèiem ressò en aquest informatiu d’una situació que s’havia donat a l’institut Serra de Marina. Aquell dia us explicàvem que uns brètols havien inutilitzat amb silicona les portes del centre endarrerint l’entrada a les classes. Un perfil de Facebook que celebrava aquests fets va ser seguit per molts alumnes, cosa que va portar a la direcció del centre a anunciar mesures disciplinàries.

El cas és que la difusió d’aquesta informació va portar a alumnes del centre a fer comentaris al web del Premià Notícies i nosaltres hem buscat a algun d’ells que volgués donar el seu punt de vista en antena.

Albert Fresquet és delegat de 2on de batxillerat del Serra de Marina i el primer que ens diu és que els delegats de l’institut troben lamentable el que ha passat amb les portes del centre. Ara bé, parlant del tema del Facebook i les seves conseqüències, Fresquet ha dit que la direcció del centre ha recriminat al seu autor els fets de les portes inutilitzades i ha explicat que aquest alumne i els que van seguir el perfil van rebre represàlies.

Des del punt de vista de l’Albert Fresquet, per comptes de càstigs hauria estat desitjable que la direcció del centre hagués fet un treball pedagògic sobre l’ús de les xarxes socials. En qualsevol cas, aquests fets estan creant malestar a l’institut.

Buscarem de nou els responsables del centre perquè expliquin el seu posicionament sobre la situació actual al Serra de Marina.

Be the first to comment on "Alumnes del Serra de Marina lamenten el sabotatge a les portes però també les represàlies als alumnes que s’expressaven pel Facebook"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »