Àmplia presència de públic i entitats en la inauguració de la pista coberta del Voramar

El pavelló ja funciona a ple rendiment

La pista poliesportiva coberta de l’antiga escola Voramar es va inaugurar ahir diumenge en mig d’un ambient festiu i amb la presència d’entitats esportives de la ciutat. El regidor d’Esports, Jordi Penalva, considera que les entitats van sortir molt satisfetes de les noves instal·lacions. Ara només falta connectar el pavelló amb la resta d’equipaments municipals mitjançant  la xarxa de comunicacions Wimax. S’espera que en el termini d’una setmana el nou pavelló estarà plenament operatiu.

La proximitat de les eleccions al Parlament de Catalunya es va fent notar cada vegada més i això es reflecteix en els espais informatius. Aquest serà un Premià Notícies de marcat contingut polític, ja ho anireu veient, però posem en primera posició un element que, si bé no és aliè a la política, sí que va significar una satisfacció per a tota la població.

En mig d’una ambient festiu, ahir diumenge s’inaugurava la nova pista poliesportiva coberta de l’antiga escola Voramar. L’acte va ser presidit per l’alcalde Miquel Buch i pel coordinador de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Antoni Tobeña. Dissortadament els àudios recollits durant els parlaments no compten amb la qualitat suficient per ser radiats, de manera que us preguem disculpeu que no us els oferim.

Per la seva part, el regidor d’Esports de Premià de Mar, Jordi Penalva, es mostrava avui molt satisfet de l’acte i de les impressions que sobre la pista va poder recollir de les entitats que han de fer-ne ús.

L’equipament està ja enllestit, però per la seva posada en funcionament encara s’ha de fer arribar el sistema de comunicacions Wimax que uneix totes les dependències municipals. Un cop se solucioni això, la pista s’omplirà d’esportistes.

El cobriment de la pista del Voramar comptava amb un pressupost de 770.000 € que venen de l’aportació municipal i d’una subvenció de la Diputació de 190.000 €.

Premià notícies dilluns 25 d’octubre

Be the first to comment on "Àmplia presència de públic i entitats en la inauguració de la pista coberta del Voramar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »