'Aparcament 02': Editorial del Premià Notícies del 15 de Juny de 2012

Reprenem avui en aquest editorial el tema dels aparcaments a la ciutat que ja endegàvem ahir. Si bé ahir la notícia, i el comentari, tractaven sobre l’inici dels treball de pintura de les noves zones blaves de la ciutat, avui el que destaquem és que aquest divendres es posen en marxa les zones blaves d’estiu específiques als barris de Can Pou Camp de Mar i la nova del Palmar. Del que es tracta és de facilitar als veïns que puguin aparcar als seus barris gravant amb un pagament aquells vehicles que venen de fora de Premià, bàsicament per anar a la platja. Recordeu en aquest sentit que tots els vehicles dels premianencs estan exempts de pagar en aquestes zones sempre que portin el distintiu corresponent que es pot recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
Ahir parlàvem d’aquesta qüestió amb la tinent d’alcalde de Governació, la Marisa Ferreras, que ens argumentava un altre motiu per implementar les zones blaves en aquests casos. I és que, pel que sembla, alguns del visitants forans de les nostres platges tenen el mal costum d’aparcar els seus vehicles poc menys que de qualsevol manera. Les limitacions de plantilla de la Policia Local, que impedeixen dedicar-se en exclusivitat a posar ordre en l’aparcament sobretot el cap de setmana, hauria aconsellat també l’obertura d’aquesta nova zona blava.
En l’espai dels grups municipals d’ahir dijous li demanàvem també sobre aquestes noves zones d’aparcament al portaveu del grup municipal socialista, Tomàs Esteban, que recordava l’oposició que van rebre les primeres zones blaves quan es van implementar a la ciutat i que després van demostrar la seva utilitat.
A diferència de les de Can Pou, les noves zones encara ho han de demostrar tot. Esperem que compleixin amb la funció d’ordre en l’aparcament al barri del Gas per la qual han estat dissenyades.

Be the first to comment on "'Aparcament 02': Editorial del Premià Notícies del 15 de Juny de 2012"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »