Aquest any per Festa Major sintonitzem “Ràdio Campament”

2009.07.08 029-2Amb la repicada de campanes i l’enlairament de coets del dimarts 9 de juliol Ràdio Premià de Mar iniciarà un any més una programació especial que s’allargarà fins el dia de l’expulsió pirata, el diumenge 14 de juliol. Una programació especial que oferirem sota la disfressa radiofònica de “Ràdio Campament”.

Novament, l’emissora municipal basarà els seus continguts en la recerca dels esdeveniments principals de la Festa per mitjà de connexions amb la unitat mòbil en un desplegament que faran a parts iguals els treballadors de la casa i els col.laboradors voluntaris. Així, molts dels programes que han sonat aquesta temporada faran una edició especial del seu espai abocada a l’actualitat de la Festa Major i amb connexions a l’exterior.

Els programes de producció pròpia en directe es combinaran amb desconnexions a Xarxa Ràdio, emissions de la plataforma Sindicada i reemissions de programes destacats de la temporada 2012-2013, a fi de concentrar el màxim d’efectius a les hores de més activitat al carrer.

La programació per antena se simultanejarà amb informació, agenda i recull gràfic a través del diari electrònic del Premià Notícies i xarxes socials, de la mateixa manera que s’aniran publicant tots els audios emesos al canal de podcasts.

L’endemà de l’expulsió pirata, el dilluns 15 de juliol, s’iniciarà la programació d’estiu de Ràdio Premià de Mar.

Be the first to comment on "Aquest any per Festa Major sintonitzem “Ràdio Campament”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »