Aquest cap de setmana arriben els primers actes de la Festa Major

Un moment de la nit de colles de l'any 2009

Primeres activitats de Festa Major aquest cap de setmana. Aquesta nit es convoca una eliminatòria de la nit de colles a la Plaça de l’Ajuntament. Demà, la coral l’Amistat, la capella de Música Burés i l’orquestra Il Diletanti, dirigits per Daniel Antolí fan el seu concert de Festa Major a l’església de Sant Cristòfol, en aquesta ocasió sota el títol de ‘De l’òpera al cinema’.

Els primers actes de la Festa Major de Sant Cristòfol se’ns fan presents ja aquest cap de setmana a la ciutat. Avui mateix tenim ja el primer amb l’eliminatòria de la Nit de Colles. Els participants estan convocats a 2/4 de deu de la nit a la plaça de l’Ajuntament.

Les colles que competeixin en aquesta eliminatòria es trobaran amb sardanes a la Plaça de l’Ajuntament. La Cobla serà la Marinada en una ballada que organitzen els Amics de la Sardana de Premià de Mar.

També demà dissabte tenim un acte de Festa Major, i de fet un dels més esperats. Es tracta del Concert de Festa Major que ens porta la coral l’Amistat, juntament amb la Capella de Música Burés i l’orquestra de cambra Il Diletanti, tots ells dirigits per Daniel Antolí. El concert gira en torn de la música d’escena i ho fa sota el títol de ‘De l’òpera al cinema’. L’actuació compta com a solistes amb les sopranos Alba Rosa Forasté i Anna Guixé, les mezzosopranos Francesca Roig i Carme Murio i el tenor Giorgio Elmo. El concert es farà a l’església de sant Cristòfol aquest dissabte a les deu de la nit. El preu de les localitats és de 10 €.

Be the first to comment on "Aquest cap de setmana arriben els primers actes de la Festa Major"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »