Aquest juny comença a funcionar el primer centre de formació en arts escèniques de Premià de Mar

Imatge al·legòrica publicada al compte d'Instagram de La Caixa dels TronsImatge al·legòrica publicada al compte d'Instagram de La Caixa dels Trons

Aquest mes de juny començarà a funcionar el primer centre formatiu d’arts escèniques de Premià de Mar: es dirà La Caixa dels Trons i el dirigirà l’actriu i directora premianenca Aina Tro, tot i que compta amb la participació de 3 socis més. Com explicava ella mateixa al Tot d’Una, la formació se centrarà sobretot en el teatre musical i amb preferència es dirigirà al col·lectiu jove, però no hi haurà topalls d’edat i s’admetran nens a partir dels 6 anys:

El centre, que està registrat com entitat, s’ubicarà a la plaça de la Sardana i farà el seu primer taller d’estiu a partir del 25 de juny, i prèviament se’n farà la inauguració pública. Segons Aina Tro la voluntat és treballar en xarxa amb altres entitats semblants, sobretot del Maresme, a fi que l’activitat del centre obtingui el màxim de projecció. En podeu trobar més informació al compte d’Instagram La Caixa dels Trons.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »