Aquest vespre es fa la presentació pública del projecte de la nova plaça dels Països Catalans

Un moment de la presentació del projecte de la nova plaça

Aquest vespre es presenta al Centre Cívic el projecte de remodelació de la plaça dels Països Catalans. L’arquitecte responsable del projecte, Josep Val ha ressaltat l’ampliació de la Gran Via i i el manteniment de les grades com les grans característiques de la nova plaça. El projecte es presentarà mitjançant una projecció de powerpoint. Els  assistents podran platejar a l’arquitecte i a l’enginyer els dubtes que tinguin respecte al futur equipament.

Ja ho avançàvem ahir a Premià Notícies, aquest vespre, a les vuit, es fa al Centre Cívic del carrer Esperança l’acte públic de presentació del projecte de reforma de la Plaça dels Països Catalans. Avui tenim, doncs, l’ocasió de conèixer amb profunditat les característiques d’aquest projecte, del qual fins el moment només n’havíem vist un dibuix. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde, Miquel Buch, de l’arquitecte de l’obra, Josep Val i els enginyers redactors del projecte i serà obert a tothom de manera que tindreu l’oportunitat de fer les preguntes que cregueu oportunes.

Des de Premià Notícies ens avancem a la presentació i ens interessem per com serà aquesta i per les característiques més importants del projecte.

Li demanem per tot plegat a l’arquitecte responsable de l’obra, Josep Val.

Premià Notícies dimecres 27 d’octubre

Be the first to comment on "Aquest vespre es fa la presentació pública del projecte de la nova plaça dels Països Catalans"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »