Aquesta setmana es comença a repensar la Festa Major, que segons la regidora Morales, “trigarem temps a tenir-la com la coneixíem”   

Foto d'arxiu de la plaça de l'Ajuntament una nit de Desembarcament Pirata

Aquesta setmana la Comissió de Festa Major de Premià de Mar començarà a abordar la reformulació del programa de Sant Cristòfol 2020. Ho va anunciar la regidora responsable Imma Morales al ple municipal de dijous després que dos grups de l’oposició, ERC i Crida, ho haguessin preguntat públicament. Escoltem Morales, que adverteix textualment que “la Festa Major tal com la coneixem trigarem temps a tornar-la a veure”:

Tant Morales com l’alcalde, que es va referir a la qüestió l’endemà divendres a Ràdio Premià de Mar, van convidar les forces polítiques premianenques a participar d’aquest debat que s’enceta aquesta setmana. A Catalunya són nombrosos els municipis que han anunciat la suspensió, ajornament o canvis de plantejament de les respectives Festes Majors: així, la setmana passada Vilassar de Dalt feia una Festa Major dels Sants Màrtirs en format virtual i ara Vilassar de Mar, que celebra la seva Festa per Sant Joan (en plena fase 3 del desconfinament) també ha anunciat que acudirà a les noves tecnologies per poder dur a terme el programa des de casa.

Translate »