Argent presenta a la biblioteca les fotografies del seu darrer curs

El Grup Fotogràfic Argent presenta aquests dies les fotografies del Curs Bàsic de Fotografia amb una exposició a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. La majoria d’imatges són paisatges i, segons els organitzadors, són una mostra del bon nivell dels participants. D’altra banda, el Curs de Fotografia Submarina d’aquest mes d’abril s’ha suspès a l’espera d’aconseguir més inscripcions.

Aquests dies la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras acull una exposició organitzada per el Grup Fotogràfic Argent. Es tracta de l’exposició dels treballs resultants del Curs Bàsic de Fotografia. Aquest curs es va realitzar a principis del mes de març com a introducció a la fotografia per a tots aquells premianencs que hi estiguessin interessants. Per la secretària del Grup Fotogràfic Argent, Amparo García, tant el nivell com l’interès que van mostrar els participants del curs, van ser molt positius. I és ara quan es poden veure aquests resultats, en una exposició a la Biblioteca Martí Rosselló que va començar el passat divendres i que podreu visitar fins el divendres dia 15. Segons García, els principals protagonistes de l’exposició són els paisatges.

Encara amb el Grup Fotogràfic Argent, divendres estava previst l’inici d’un curs de fotografia submarina organitzat conjuntament amb PremiàSub, però finalment es va suspendre. El motiu, ens l’explica la secretària de l’entitat: el baix nombre d’inscripcions.

Si esteu interessats en aquest curs, podeu demanar-ne informació a la següent adreça de correu electrònic, preneu nota: info@premiasub.com

Be the first to comment on "Argent presenta a la biblioteca les fotografies del seu darrer curs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »