Arrenca la 5a edició de l’Ulisses Fest a Premià de Dalt, un collage de música, gastronomia i esport amb un cartell de luxe

Alguns dels artistes que formen part del cartell d'enguany

Avui comença a Premià de Dalt la 5a edició del festival Ulisses Fest, que contindrà concerts de primeres espases de l’escena catalana, espectacles teatrals, gastronomia o esports, entre altres reclams a la zona de Can Verboom. Avui divendres el programa inclou l’inici de la mostra gastronòmica a les 7 del vespre i després espectacle de Quim Masferrer i concerts de David Ros, Suu i The Summer Lovers. El regidor de promoció de la vila de Premià de Dalt explicava ahir a l’Ona Maresme la vocació del festival: posar Premià de Dalt al mapa a través d’una proposta molt transversal:

També passen pel festival gent com Miki Núñez, Guille Milkyway DJ, El Pot Petit o Meritxell Neddermann. A més de la Mostra Gastronòmica, que funcionarà durant tot el cap de setmana,  diumenge es farà la primera edició de l’Ulisses Market i en el capítol esportiu es faran les curses Ulisses Atac i Ulisses Kids.

Translate »