Arriba a Premià de Mar el projecte de Xarxa Comarcal de Banda Ampla del Maresme

Crònica presentació projecte de Xarxa Comarcal de Banda Ampla del Maresme

Descarrega’t la crònica

Apunt Informatiu

Descarrega’t l’Apunt Informatiu

D'esquerra a dreta, Antoni Subirà, Marisa Ferreras, Miquel Àngel Martínez i Alfons Molons

D’esquerra a dreta, Antoni Subirà, Marisa Ferreras, Miquel Àngel Martínez i Alfons Molons

La instal·lació de la Xarxa Comarcal de Banda Ampla del Maresme ha començat aquest matí per Premià de Mar, amb l’inici de les obres que facilitaran l’arribada d’una connexió a internet més ràpida tant a l’administració com als particulars que vulguin contractar aquest servei. Des del Consell Comarcal s’ha aprofitat l’inici dels treballs per instal·lar la fibra òptica per presentar el projecte i és per això que tant el president del Consell, Miquel Àngel Martínez, com el conseller delegat de Cooperació Municipal i Planificació, Alfons Molons, s’han desplaçat fins al carrer de Gibraltar, on han començat aquestes obres. El carrer Gibraltar ja es trobava en obres per la tercera fase de la renovació i millora de l’espai del Nucli Històric, un fet que, per Alfons Molons, ha sigut el motiu de començar a implantar aquesta Xarxa Comarcal de Banda Ampla per Premià de Mar.
La implantació de la Xarxa Comarcal de Banda Ampla del Maresme suposarà un estalvi per l’Ajuntament a partir de l’any vinent. Així ho ha dit a Premià Notícies el tinent d’alcalde de Territori i Participació, Antoni Subirà, malgrat que s’ha mostrat prudent davant el termini de vuit mesos que ha previst el Consell Comarcal per la primera fase en la qual s’inclou Premià de Mar.
En total el projecte d’instal·lació de la xarxa de fibra òptica costarà al Consell Comarcal gairebé dos milions d’euros.

Be the first to comment on "Arriba a Premià de Mar el projecte de Xarxa Comarcal de Banda Ampla del Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »