Assalten dos cops en quatre dies un comerç premianenc i s’enduen articles per valor de 20.000€

Fotografia dels assaltants poc abans de fugirFotografia dels assaltants poc abans de fugir (Foto publicada al Facebook de la botiga)

La botiga premianenca de material esportiu Superbike ha patit dos robatoris en quatre dies i s’han endut articles valorats en més de 20.000€, sobretot cascos de moto i caçadores. Tots dos robatoris -l’un la matinada de dilluns i l’altre aquesta matinada- s’han fet segons el mateix modus operandi: rebentant un finestral de vidre i amb un cotxe esperant en contradirecció per fugir amb el botí. Escoltem el propietari del comerç Ángel Esteban:

Esteban ha indicat que en tots dos casos s’han assabentat del robatori pels mateixos Mossos d’Esquadra, advertits pels veïns, i també que en l’últim, aquesta matinada, un mosso ha perseguit amb cotxe els autors però els ha perdut a l’alçada de Sant Adrià. Es dóna el cas que en aquest robatori un veí ha fotografiat els assaltants quan es disposaven a marxar amb el cotxe, fotos que el comerç ha publicat al seu compte de facebook. Motorbike s’ubica a la cantonada de la carretera de Premià de Dalt amb la Nacional 2.

Translate »