Avancen asfaltat, voreres i enllumenat a la carretera de Premià de Dalt i aviat tornaran els moviments al giratori del camí del Mig

Foto d'aquest matí del tram de baix de la carretera, on l'asfaltat està més avançat

Els tres fronts de treball a la carretera de Premià de Dalt continuen avançant segons el calendari previst: ara mateix s’ultima la primera capa d’asfaltat al tram entre Barri Banyeres i Gran Via, que té la funció sobretot de protegir els serveis nous del subsòl, alhora que s’avança en la pavimentació de voreres i enllumenat. També es continua treballant en la construcció del nou carrer que donarà accés al giratori des del Camí del Mig: el mur de contenció que s’ha construït està solidificant i aviat es podrà omplir el terreny. Quan això passi, abans de l’agost, es podrà escometre la fase final de construcció del nou giratori, que ara mateix és el sector que està més aturat a l’espera que s’obri el nou carrer. Ho ha explicat el titular d’obres públiques Antoni Subirà:

La segona capa d’aslfaltat, ha dit Subirà, és un dels capítols finals de l’actuació i s’espera poder-la fer a la tardor. El regidor també ha parlat d’una de les obres que contempla el Pressupost 2021, el condicionament de l’edifici municipal del carrer Unió per convertir-lo en un alberg social: s’espera, ha dit, tenir les obres adjudicades passat l’estiu (quan el Pressupost sigui executiu i s’hagi fet la licitació) i que l’equipament pugui començar a funcionar la primavera de 2022.

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Translate »