Avui s’encén l’enllumenat de Nadal als carrers de Premià

Aquesta tarda es posarà en marxa l’enllumenat de Nadal als principals carrers de Premià de Mar. Les garlandes s’encendran a les sis de la tarda, quan es faci fosc. En una primera fase, fins el 23 de desembre, els llums romandran engegats fins les 10 de la nit per estalviar energia. A partir de del 24 de desembre i fins el 6 de gener l’enllumenat de Nadal estarà en marxa dues hores més, fins les 12 de la nit.

Avui és Santa Llúcia, per a molts el dia que dóna inici oficial a l’època del Nadal, i a  Premià de Mar ho hem de notar amb la posada en marxa de la il·luminació nadalenca als principals carrers de la ciutat.

Pel que fa a l’horari de funcionament d’aquest enllumenat, des d’avui, dia de la Santa Llúcia, i fins el 23 de desembre, els llums estaran en marxa des que es faci fosc, a les sis de la tarda, i fins a les 10 de la nit, en virtut d’una política d’estalvi energètic. En una segons fase, que inclourà les festes pròpiament dites, des de 24 de desembre fins els 6 de gener, l’enllumenat estarà en marxa dues hores més i no s’apagarà fins les 12 de la nit.

La il·luminació de Nadal la paga integrament l’Ajuntament de Premià de Mar i estarà en funcionament fins el 6 de gener.

Be the first to comment on "Avui s’encén l’enllumenat de Nadal als carrers de Premià"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »