Avui s’estrena “Col·lectius en xarxa”, un programa de Ràdio Premià de Mar en distribució per les ràdios locals de Catalunya

Manel Ferrer i Lluís Rodríguez LagoManel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago

Ràdio Premià de Mar estrena aquesta tarda el primer dels programes de “Col·lectius en xarxa”, un format té com a objectiu mostrar la realitat dels col·lectius LGTBI. El nom del programa es fa en plural perquè existeixen realitats diverses i les etiquetes gairebé mai serveixen per identificar a tot un col·lectiu.

El programa s’emetrà cada divendres a les 18h i en repetició els dissabtes a les 11 del matí. En cadascuna de les entregues, els presentadors del programa, Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago, posaran en valor un concepte i que s’anirà desgranant amb dades, informacions i testimonis que intervindran en directe per explicar les seves vivències.

L’entrega d’avui s’anomena “Gay power” i va adreçat a persones que formen part del col·lectius LGTBI i que a la vegada, ocupen posicions socials i professionals de rellevància. El primer convidat serà Fran Ferri, activista LGTBI i portaveu de Compromís a les Corts Valencianes.

Aquest format també neix amb la intenció de ser multi format i a partir d’aquesta mateixa setmana s’oferirà a totes les ràdios locals que formen part de La Xarxa per a que el distribueixin segons la seva programació. Molts d’ells a partir de la propera setmana.

Els capítols es poden escoltar des de ja a les diferents plataformes de “podcasting” com per exemple Spotify, Ivoox, Apple i Google Podcast.

Translate »