Bona presència de públic en la segona edició de la Nit de la Poesia

Èxit de públic a la segona edició de la Nit de la Poesia de Premià de Mar que organitzava el Taller de Poesia a la sala polivalent del Centre Cívic. La Nit de la Poesia estava dedicada a la figura de l’escriptor Martí Rosselló, mort el passat 31 de gener, que havia col·laborat en l’organització de la primera edició de l’activitat. El Taller de Poesia manté la seva activitat al casal de la Gent Gran del carrer de Lourdes amb bones perspectives de futur.

Encara ens quedaven actes del cap de setmana per comentar, i del que tenia més volada era la segona edició de la Nit de la Poesia. El Taller de Poesia de Premià de Mar ens portava divendres a nit a la sala polivalent del Centre Cívic la segona edició de la Nit de la Poesia. Es tractava d’aplegar un seguit de poetes de la ciutat amb l’acompanyament musical de Domènech Carrillo. La segona nit de la poesia comptava, a més, amb l’element emotiu del record a la figura d’en Martí Rosselló que havia col·laborat en l’organització de la primera edició de l’activitat. Des del Taller de Poesia, en Joan Gómez s’ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de la vetllada de divendres.

Per cert que el Taller de Poesia ja porta un any de vida literària amb una activitat ben consolidada al Casal de la Gent Gran al carrer de Lourdes. Amb aquestes bones perspectives, el Taller de Poesia veu clara la seva continuïtat com a entitat i la seva presentació pública amb la Nit de la Poesia.

Be the first to comment on "Bona presència de públic en la segona edició de la Nit de la Poesia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »