Bona resposta de públic i participants a la jam session del Premià Jove

La regidoria de Joventut valora positivament el concert i la jam session celebrada divendres a la Plaça de l’Ajuntament. L’activitat s’havia fet en anteriors ocasions al Centre Cívic però la bona resposta de públic i participants convida a mantenir l’activitat a l’aire lliure. D’altra banda el Consell Sènior presenta aquesta tarda una xerrada la teràpia EFT, o Tècniques d’Alliberament Emocional.

Reprenem aquí la informació sobre l’activitat de divendres del Premià Jove parlant, ara sí, exclusivament de música. Si ho recordeu es tractava d’un concert força especial que començava amb l’actuació que oferia el trio format per Marc Aliana, Santamaria i Navarro per deixar pas tot seguit a una jam session oberta a qui volgués participar. La tècnica de la regidoria de Joventut, Edit Missé ha destacat la presència de públic i la bona resposta dels participants que van pujar a l’escenari.

No és la primera vegada que es convoca la jam session a la ciutat però sí la primera vegada que es fa a l’aire lliure, una experiència que es repetirà en el futur com ha explicat Edith Missé.

El col·laborador de Ràdio Premià de Mar Marc Aliana va ser el mestre de cerimònies d’aquesta activitat musical que va permetre a joves músics locals viure el seu bateig de foc sobre un escenari.

A banda d’aquest acte, ens hem de referir a una curiosa proposta que ens acosta el Consell Sènior aquesta tarda. L’entitat porta a Premià de Mar una xerrada en torn de l’EFT, Tècniques d’Alliberament Emocional, una teràpia nascuda ara fa 10 anys als Estats Units. La xerrada ens explicarà en què consisteix aquesta teràpia, com s’aplica i quins beneficis n’hauríem d’esperar. Segons ha explicat el president de l’entitat, Josep Aracil, la gent del Consell Sènior es van assabentar perd l’existència d’aquesta tècnica mitjançant un article a un diari. Despertat l’interès, van pensar en portar a Premià de Mar una xerrada al respecte.

Bàsicament es tracta d’una tècnica similar a l’acupuntura que substitueix les tradicional agulles per la imposició dels dits a punts determinats del cos dels pacients.

La xerrada va a càrrec de la professora de ioga i terapeuta EFT Viriam Kaur. La cita, a dos quarts de cinc de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic del carrer Esperança.

Be the first to comment on "Bona resposta de públic i participants a la jam session del Premià Jove"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »