Bona resposta d’estudiants a l’horari nocturn a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras

Entrada de la biblioteca

La regidoria de Joventut fa una valoració positiva de la resposta dels estudiants a l’horari nocturn de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Fins diumenge la biblioteca obre de dilluns a diumenge fins a la una de la matinada perquè els alumnes disposin d’un espai tranquil on preparar els seus exàmens. La regidoria ha planificat aquest horari nocturn atenent a la bona resposta que va tenir la prova pilot d’aquest estiu.

La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras s’omple aquests dies d’habitants nocturns. Fins diumenge vinent, dia 23 de gener, té habilitada una sala fins a la 1 de la matinada perquè els estudiants es puguin preparar els exàmens. No es tracta d’una iniciativa nova, ja que l’estiu passat ja es va fer una primera prova pilot tot coincidint amb el període d’exàmens de final de curs. Igual que en aquella ocasió la iniciativa d’enguany està tenint força èxit, tal com ha explicat a Premià Notícies el regidor de joventut de Premià de Mar, Roger Montañola.

Mentre dura aquest període d’exàmens hi ha una persona encarregada de vetllar perquè no hi hagi cap problema, tot i que l’ambient, com es pot imaginar, és d’allò més tranquil. La idea és que la biblioteca s’obri en horari nocturn quan hi hagi períodes d’exàmens. Roger Montañola.

L’horari nocturn de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras funciona des de les 2/4 de 9 del vespre i fins a la 1 de la matinada, de dilluns a divendres, i de  les 5 de la tarda a la 1 de la matinada els dissabtes i diumenges.

La sala habilitada està destinada a joves a partir dels 16 anys, o bé que els compleixin aquest 2011, en endavant, i que vulguin estudiar amb tranquil·litat. Els serveis de préstec, consulta de documents i reserva d’ordinadors no funcionen durant aquest horari. També hi ha servei de wi-fi accessible amb el carnet de la biblioteca.

Be the first to comment on "Bona resposta d’estudiants a l’horari nocturn a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »