Campanya comercial inèdita a Premià de Mar a partir d’avui, en què els clients obtindran descomptes si estacionen a la zona blava o verda del municipi

Apunt informatiu 13h.
Descarrega’t les notícies

El cartell promocional de la nova campanya comercial. Foto: Aj. Premià de Mar.

El cartell promocional de la nova campanya comercial. Foto: Aj. Premià de Mar.

Campanya comercial inèdita a Premià de Mar. L’àrea de promoció econòmica ha iniciat avui una nova campanya per potenciar el comerç local a través de decomptes en el pagament de les zones blava i verda d’aparcament. La campanya duu el títol genèric de “M’agrada comprar a Premià de Mar”.

Els descomptes, que es trobaran al dors dels tiquets de pagament d’aparcament,  seran de 2 euros per cada compra amb un import mínim de 25 euros. En cas que el client aporti dos tiquets de descompte i la compra tingui un valor igual o superior a 50 euros l’establiment farà un descompte de 4 euros, 2 euros per cada tiquet. Els establiments adherits tindran un distintiu i el descompte no serà acumulable amb altres ofertes.

La idea, segons el regidor de l’àrea, Iban Díaz, és fidelitzar els clients i oferir el màxim de facilitats. Els tiquets podran ser utilitzats fins el 7 de gener de 2014 als establiments adherits a la campanya, que s’hi podran adherir al llarg dels propers dos mesos.

Be the first to comment on "Campanya comercial inèdita a Premià de Mar a partir d’avui, en què els clients obtindran descomptes si estacionen a la zona blava o verda del municipi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »