Campanya de presentació en societat de la formació ‘Crida premianenca’

Aportar una transformació social a Premià de Mar. Aquest és l’objectiu de capçalera de la formació ‘Crida premianenca’ que es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. ‘Crida Premianenca’, sorgida a partir de l’acord de militants de la CUP i de Revolta Global, enceta aquests dies una campanya per donar-se a conèixer a la ciutat. Properament organitzaran actes oberts a la ciutadania per captar iniciatives amb les quals preparar el seu programa electoral.

Mesos enrere us anunciàvem la creació a Premià de Mar d’una plataforma política sorgida a partir de la coincidència de criteris de gent vinculada a la Candidatura d’Unitat Popular i de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Doncs bé, aquella idea embrionària ha anat agafant cos sota el nom de ‘Crida premianenca’ fins el punt que aquests dies els veureu pel carrer en una primera campanya per donar-se a conèixer.

Passat el parèntesi forçós de les eleccions al Parlament, on ‘Crida premianenca’ ha col·laborat amb ‘Des de baix’, venen al Premià Notícies a explicar-nos e quin punt es troba ara mateix aquesta formació.

Li demanem per tot plegat al membre de ‘Crida Premianenca’ Joan Ribet

Premià Notícies 24 de desembre

Be the first to comment on "Campanya de presentació en societat de la formació ‘Crida premianenca’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »