Campanya premianenca per finançar una ambulància a Sanunding

Campanya ambulància a SanundingCampanya ambulància a Sanunding

L’entitat premianenca de cooperació internacional Sanprem intenta finançar una ambulància  per la poblacio de Sanunding.

Una de les necessitats més importants d’aquesta població és poder tenir una ambulància al poble. Aquest vehicle permetria els seus habitants poder ser assistits al centre sanitari situat a Basse Santa Su que es troba a set km, un fet que suposa especialment un risc per a la salut i el benestar de les dones embarassades, els nens i les persones grans malaltes tal com ens explica la portaveu de l’entitat Irene Zarza

Es preveu que una part del cost de l’ambulància sigui cofinançat per l’Associació gambiana Sanunding Kambeng Kafoo, una altra per SANPREM i la resta amb la present campanya.
SANPREN ens fa arribar també el compte corrent per poder fer aportacions:
ES96 2100-3221-85-21 0187 8051

Recordem que Sanunding és un poble de l’interior de Gàmbia, a la província de Tumana, regió de l’Upper River, situat prop del riu Gàmbia, a 7 km de Basse Santa Su i a 350 km de la capital Banjul, capital de Gàbia. A Sanunding hi viuen unes 2.500 persones, la seva llegua és el mandinga i l’economia local es basa en el cultiu del cacauet.

Translate »