Can Salamó fa un pas més per convertir-se en l’espai de referència del jovent i el 26 d’abril hi tornarà a funcionar el Punt d’Informació Juvenil

Can Salamó

D’aquí a una setmana Premià de Mar recuperarà el Punt d’Informació Juvenil, que s’ubicarà a la masia de Can Salamó. Com ha explicat avui l’alcalde i titular de joventut Rafa Navarro, s’hi oferirà assessorament i orientació en àmbits com l’educació, el treball, la salut o la cultura. De moment, però, s’hi haurà d’acudir amb cita prèvia, i el funcionament s’anirà adaptant a la desescalada de les restriccions. Escoltem Navarro:

En concret l’horari de funcionament inicial serà de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre, i per concertar cita cal escriure a cansalamo@premiademar.cat o al Whatsapp 670232083. Ara mateix l’Ajuntament fa un procés de contractació d’un professional especialitzat que n’assumirà la gestió, però també hi prestaran servei tècnics de joventut i probablement d’ensenyament. Més endavant, ha assenyalat Navarro, es pretén que Can Salamó (que ja acull actualment les activitats de l’AE Amon-Ra i dels Joves En Acció) ofereixi un espai de treball per a estudiants, activitats formatives i fins i tot un espai d’assaig per a grups teatrals o musicals en l’edifici annex.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Translate »