Can Sanpere 100% Públic comença a fixar els seus paràmetres per a la consulta

Descarrega

Descarrega

Can Sanpere

Can Sanpere

La Plataforma Can Sanpere 100% Públic va acordar ahir en assemblea extraordinària traslladar a l’equip de govern quatre correccions a l’esborrany de la consulta popular que se’ls ha proposat sobre el futur de la fàbrica. En primer lloc, es considera que la informació que està previst de lliurar als ciutadans (un dossier amb el punt de vista dels principals agents implicats i informes econòmics i tècnics) és insuficient. Escoltem el portaveu de la plataforma Andreu Mumbrú: (ESCOLTAR ÀUDIO)

Així mateix la plataforma entén que els serveis municipals ja deuen disposar d’algun càlcul sobre el cost de l’expropiació i demanen al govern que es faci pública la xifra abans d’escometre el procés participatiu: (ESCOLTAR ÀUDIO).

La 3a petició té a veure amb el contingut de la pregunta, que en principi s’hauria de dissenyar per part de la Junta de Portaveus i la plataforma demana intervenir-hi. Per últim demanen que s’informi també públicament del cost econòmic que tindrà del procés participatiu. La Plataforma té previst traslladar al govern les quatre peticions en la pròxima trobada de la Comissió de Seguiment que es reuneix fa mesos, i que hauria de tenir lloc aquesta mateixa setmana. Van acudir a l’assemblea d’ahir una cinquantena de persones.

Be the first to comment on "Can Sanpere 100% Públic comença a fixar els seus paràmetres per a la consulta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »