Cap escola premianenca repetirà la setmana blanca el curs 2011-2012

La setmana blanca ja és història a Premià de Mar. Després que el Departament d’Ensenyament emplacés les escoles a decidir com repartien aquests dies festius, cap escola pública ni concertada de Premià ha optat per repetir aquest any la fòrmula del curs passat.

On hi haurà diferències entre les escoles públiques i concertades de Premià és en els dies de lliure disposició i la sisena hora. Pel que fa als dies de lliure disposició, totes les escoles premianenques faran el 31 d’octubre amb el pont de Tot Sants i el 30 d’abril amb el pont del Dia del Treball. Al pont de la Immaculada, les escoles públiques només faran pont el dia 9 de desembre mentre que les concertades tant el dia 7 com el 9. En canvi, per Carnestoltes, les escoles públiques faran festa el 17 i el 20 de febrer, mentre que les concertades només tancaran el 20.

Pel que fa a la sisena hora, roman inalterada a les escoles concertades, mentre que a les públiques l’horari general serà de nou del matí a dos quarts d’una del migdia i de les tres a dos quarts de cinc de la tarda. La sisena hora s’aplicarà als migdies només a aquells alumnes de primer, segon i sisè de primària que necessitin reforç, mentre que als nens i nenes de P4 i P5 se’ls integrarà en l’horari habitual.

Be the first to comment on "Cap escola premianenca repetirà la setmana blanca el curs 2011-2012"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »