Celebrada a Premià de Mar l’assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya

Un moment de l'assamblea al Centre Cívic

Satisfacció entre els assistents senegalesos i catalans a la primera assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya que es va celebrar dissabte al Centre Cívic del carrer Esperança. En l’assemblea es va advocar per l’increment de contactes directes entre immigrants i locals i es va elaborar un llistat d’activitats a fer per fomentar el coneixement de la cultura senegalesa.

Tal com van anunciar divendres de la setmana passada, dissabte va tenir lloc al Centre Cívic del carrer Esperança la primera assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya. Es tracta d’una entitat nascuda a Premià de Mar tot que el seu àmbit d’actuació s’estén a tot Catalunya.

L’assemblea va aplegar una cinquantena de persones, entre senegalesos i catalans, i va evidenciar l’interès dels participants per fer funcionar la Unió de Senegalesos amb projectes de futur.

Una de les membres de la Unió de Senegalesos, la premianenca Mercè Salomó, ha explicat que immigrants i locals van fer una lectura positiva del desenvolupament de l’assemblea.

Una de les conclusions més importants de l’assemblea va ser la necessitat de propiciar el contacte entre els immigrants i la població local. Per fer-ho, la Mercè Salomó demanava que es fes un esforç en afavorir el contacte directe a nivell de carrer.

L’assemblea va elaborar també un llistat d’activitats a realitzar en el futur, unes activitats que aniran des de la participació de contacontes pels més petits fins a l’organització de jornades gastronòmiques obertes a la població.

De cara al futur, l’Associació de Senegalesos de Catalunya no descarta tampoc la seva participació directa en projectes solidaris a l’Àfrica.

Be the first to comment on "Celebrada a Premià de Mar l’assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »