Cimera per Can Sanpere amb compromisos però amb retrets: “la voluntat del govern ja era clara, però devien estar desinformats”, diu l’alcalde

Cimera ahir a la tarda entre l’equip de govern i el col·lectiu la Fàbrika de Can Sanpere. Part dels concentrats per impedir el desallotjament van ocupar la planta baixa del consistori per forçar una reunió que es va celebrar sobre les sis de la tarda. A instàncies del col·lectiu l’alcalde va adoptar dos compromisos (l’expropiació es farà i hi haurà un procés participatiu per definir els usos de la finca) i un reconeixement a la tasca dels col·lectius de Can Sanpere. Uns compromisos, però, que avui l’alcalde ha qualificat d’”evidents”, i ha expressat la sospita que si el col·lectiu no n’estava al corrent potser és perquè no els arriba bé la informació o els donen informació interessada (i aquí ha acusat directament el regidor de Crida Andreu Mumbrú). D’altra banda Méndez s’ha mostrat partidari de millorar la comunicació amb aquest col·lectiu però també ha dit que en cap cas de la forma que va produir-se ahir, que ha qualificat de “xantatge”:

Per la seva banda el col·lectiu la Fàbrika ha celebrat els compromisos de Méndez però també han dit que es mantindran en guàrdia fins que es passi dels compromisos als fets; escoltem la portaveu Esther Méndez:

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »