CiU del Maresme porta al Parlament la situació de les platges de la comarca

CiU del Maresme considera legítim que s’iniciïn els treballs de regeneració de les platges del Baix Maresme, però protesta una vegada més que no s’apliqui un sistema que asseguri la sorra a les platges i eviti d’aquesta manera que s’hagi de repetir cada any la mateixa despesa. El diputat arenyenc de CiU, Benet Maimí, ha portat aquest tema al Parlament de Catalunya.

Tal com us avançàvem recentment en aquest mateix informatius, diverses fonts apuntaven al 20 de maig, avui mateix, com a data en la qual els vaixells draga que han de regenerar les platges del Baix Maresme havien d’iniciar els seus treballs. La veritat és que hora d’ara no estem en condicions de confirmar aquesta data. No obstant això, políticament ja es té gola avall que novament serà les dragues les que regenerin les platges, un sistema que guanya retractors però que sobretot no evita que acabada la temporada la sorra de la platja torni a desaparèixer.

Aquest és un tema que ha aixecat les protestes dels alcaldes de la zona, entre ells Miquel Buch. A nivell parlamentari, el diputat arenyenc per CiU, Benet Maimí, ha portat novament la qüestió al Parlament de Catalunya.

Hem buscat a Benet Maimí per demanar-li sobre aquest tema.

Be the first to comment on "CiU del Maresme porta al Parlament la situació de les platges de la comarca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »