Ciutadans carrega fort contra la Taula de Reactivació i sospita que el govern la vol per fer “xantatge” quan s’hagi d’aprovar el nou Pressupost

El grup municipal de Ciutadans en una foto d'arxiu al ple municipal

Dures crítiques del grup municipal de Ciutadans al format i el funcionament de la Taula de Reactivació Social i Econòmica. Segons el portaveu Josep Maria Cano, la mecànica de reunions i de presa de decisions impedeix aprofitar el potencial de les aportacion i impedeix que sigui una eina útil, i en última instància es converteix, segons Cano, en una arma de “xantatge” del govern per a l’aprovació dels Pressupostos:

Cano ha explicat que la Taula hauria de donar més protagonisme als agents socials que hi participen, i que l’ens no hauria de tenir data d’acabament sinó que hauria de ser capaç, a partir de l’experiència, d’anar-se adaptant a l’evolució de la pandèmia i a l’aparició de noves necessitats. El regidor ha lamentat, així mateix, que les 40 propostes que ha presentat el seu grup hagin quedat fora del paquet final perquè, segons ell, ha tingut més pes l’acompliment de terminis que el valor de les aportacions. La Taula celebra la seva segona trobada avui dijous.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »