?Ciutadans considera un èxit de participació la paella popular de l’11 de setembre

Inés Arrimadas amb el regidor de Ciutadans Rubén Martínez i el cap del grup municipal, Josep Maria Cano, diumenge al parc de Can Fitó.Inés Arrimadas amb el regidor de Ciutadans Rubén Martínez i el cap del grup municipal, Josep Maria Cano, diumenge al parc de Can Fitó.

600 persones, segons els organitzadors, es van aplegar diumenge al parc de Can Fitó per a participar al vermut i a la paella populars que organitzava la formació Ciutadans. Com s’havia previst, a l’acte va participar la cap del grup parlamentari del partit, Inés Arrimadas, així com diversos càrrecs electes de la formació. El cap del grup municipal de Ciutadans, Josep Maria Cano, s’ha mostrat molt satisfet de la convocatòria, que qualifica d’èxit, i ha contraposat l’ambient festiu que s’hi va viure amb les commemoracions de la Diada que, al seu entendre, estan ‘segrestades’ pels partits independentistes.


Inicialment s’havia especulat amb la presència a l’acte del president de Ciutadans, Albert Rivera, però la seva participació en actes electorals a Galícia i Euskadi durant el cap de setmana, ho va fer impossible.

Translate »