Col·loqui a la biblioteca sobre el llibre ‘Nacional 330’

El d’avui és un dijous amb més activitats a la ciutat que molts caps de setmana: el cap d’informatius d’aquesta casa, Xavier Traïd, farà una xerrada aquesta tarda a la Biblioteca Martí Rosselló sobre la seva obra “Nacional 330”. La parròquia de Sant Cristòfol organitza el debat “Cristianisme i política, es possible ser cristià i fer política” a dos quarts de deu de la nit al casal del germà Miquel i, a les sis de la tarda, el Centre Cívic acull una conferència sobre el testament vital.

Aquesta tarda, Xavier Traïd farà una xerrada a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras sobre la seva obra “Nacional 330”, un llibre que han estat treballant des del grup lectura de la biblioteca. L’acte, obert a tothom, s’emmarca dins del propòsit de la nova biblioteca de promocionar els escriptors locals. El llibre “Nacional 330” és un recull de relats molt divers que mostra les diferents inquietuds de l’autor, amb un ventall que va des d’històries totalment de ficció a articles d’opinió més propers al periodisme. La conferència de Xavier Traïd començarà a les set de la tarda.

A banda d’aquest acte, també avui la parròquia de Sant Cristòfol proposa per aquest vespre el debat titulat: “Cristianisme i política, es pot ser cristià i fer política?”. Es tracta d’una nova edició de les sessions que organitzen des de la parròquia per a debatre diferents qüestions relacionades amb la religió. En el debat d’avui, hi assistiran dos convidats que compaginen les seves creences religioses amb la pràctica de l’activitat política: ho explicava aquest matí al programa “Tot d’una” el vicari de Sant Cristòfol, mossèn Bruno Berchez, qui també recordava l’antiguitat del tema que es tractarà avui.

El debat, obert a tothom, començarà a les nou del vespre al casal del germà Miquel, al número disset del carrer de la Rectoria.

I encara un altre acte per avui dijous, aquest ben diferent. Es tracta de la conferència que organitza aquesta tarda l’ambulatori de Premià de Mar sobre el document de voluntats anticipades, també conegut com a testament vital. Es tracta de l’escrit segons el qual els pacients manifesten quins tipus de tractaments accepten rebre en el moment que no tinguin capacitat d’expressar la seva voluntat. L’objectiu de la xerrada és explicar-ne el funcionament i l’aplicació. Aquesta conferència tindrà lloc al Centre Cívic del carrer de l’Esperança a les sis de la tarda.

Parlem ara de música perquè el grup premianenc de rock experimental (lo:muêso) actuarà aquesta nit a la Sala Catwalk de Barcelona. Es tracta d’una festa organitzada pel seu segell discogràfic on també participaran el duet “Atleta” i el grup de pop-punk “Two dead cats”. (lo:muêso) seran els encarregats d’obrir el concert després d’una setmana on han realitzat actuacions a Sevilla i a Alacant. El grup està preparant el que serà el seu quart disc i això ja es comença a notar en aquests concerts. Raül de los Ríos, guitarrista de (lo:muêso), ho ha explicat al Premià Notícies.

El concert començarà a les deu de la nit i l’entrada val set euros.

Be the first to comment on "Col·loqui a la biblioteca sobre el llibre ‘Nacional 330’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »