Comença el debat ciutadà sobre el port, però Premià Port porta el tema al Síndic

Membres de la plataforma al ple municipal de setembre

Membres de la plataforma al ple municipal de setembre

La plataforma Premià Port ha presentat una queixa formal al Síndic de Greuges per considerar que el fet que el govern no hagi donat resposta encara a la petició de procés participatiu que van fer a l’estiu suposa un incompliment del reglament de participació. Raul Barea és membre d’aquesta plataforma:

Segons Barea, no és cert l’argument del govern segons el qual no existia marge de negociació respecte dels espais comercials: abans que el ple aprovés el nou projecte, ha dit, el poble hauria pogut donar el seu punt de vista i fixar les seves condicions. Recordem d’altra banda que avui se celebra la primera sessió oberta al públic del debat ciutadà obert per l’Ajuntament en relació al port. Concretament s’oferirà als assistents una explicació global del projecte; els dies 24, 29 d’octubre i 19 de novembre se celebraran debats; i a principis de desembre es farà una sessió de retorn. Dolors Anguera, tècnica de participació, admet que els aspectes en els quals es pot intervenir són limitats però assegura que els ciutadans encara poden decidir moltes coses:

El debat serà supervisat per la comissió de seguiment constituïda en el seu moment que formen ajuntament, Marina Port i plataforma Premià Port.

Escolta la notícia sencera:

Descarrega

Be the first to comment on "Comença el debat ciutadà sobre el port, però Premià Port porta el tema al Síndic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »