Comença el transvasament de sorra de la platja de Llevant a les del centre de Premià de Mar

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Miquel Buch
Descarrega l’entrevista

Imatge dels treballs a la platja ahir al migdia.

Imatge dels treballs a la platja ahir al migdia.

Els camions van començar ahir dilluns a fer el transvasament de sorra des de la platja de Llevant a les platges del litoral més cèntric de la ciutat. Segons informa l’Ajuntament, el volum de sorra que es transvasarà en la campanya d’enguany serà d’entre 25.000 i 30.000 m3. Els treballs es faran de dilluns a divendres en horari des de les 7 del matí i fins a les 6 de la tarda, i es preveu que finalitzaran a mitjans de juny. El cost del transvasament és assumit en la seva totalitat per l’empresa concessionària del port. En aquest sentit, l’alcalde Miquel Buch ha destacat que aquesta és l’obligació de l’empresa, quan dissortadament, altres concessionàries no compleixen.

Mentre duri el transvasament, i per raons de seguretat, de dilluns a divendres no es podrà accedir al tram afectat pels treballs de la platja de Llevant, ni a les platges del Bellamar i del Pla de l’Òs. Els caps de setmana es retiraran les màquines i s’hi podrà accedir amb normalitalt. El Passeig Marítim, les platges de la Descàrrega i Ponent i el tram final de la platja de Llevant, la situada a la zona de Camp de Mar, romandran oberts tots els dies.

Be the first to comment on "Comença el transvasament de sorra de la platja de Llevant a les del centre de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »