Comença la consulta de Can Sanpere entre els interrogants sobre el preu de l’expropiació

Des de les 9 del matí, via telemàtica, i des de 2/4 de 10 del matí de manera presencial, ja està en marxa la consulta popular sobre l’expropiació de Can Sanpere. Els cinc punts de votació repartits per la ciutat han obert sense novetats i han rebut ja els primers premianencs que han volgut expressar la seva opinió. El gerent de l’Ajuntament, i coordinador de la consulta, Fernando Pindado, ha fet una crida a la ciutadania a fer ús del seu dret a opinar:

Urna a la biblioteca municipal

Urna a la biblioteca municipal

Les votacions es poden fer presencialment al Centre Cívic del carrer de l’Esperança, la biblioteca Martí Rosselló, el Pavelló Municipal d’Esports, les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas i l’Escola Municipal de Música –aquests tres darrers només de dilluns a divendres-. També es pot votar de manera telemàtica des de qualsevol ordinador seguint les instruccions que hem rebut a casa, juntament amb la papereta i el sobre per a la votació tradicional. Es podrà votar fins el dissabte 20 de desembre a les 12 del migdia. Trobareu tota la informació relativa a la Consulta al web consultacansanpere.cat o al web municipal .

Pindado també ha confirmat que el valor de l’expropiació de la finca de Can Sanpere un cop aplicat el nou criteri de càlcul del valor de la finca a partir de la sentència que dóna raó a la propietat pujaria a 5’6 milions d’euros. El gerent de l’Ajuntament ha explicat a Premià Notícies que el criteri que preval és el valor de l’edificació del voltant de la finca:

A aquest concepte d’hauria d’afegir el cost de la revocació de la llicència i que arribaria a 1,3 milions d’Euros, segons es va explicar al debat celebrat ahir. No obstant això, Fernando Pindado ha explicat que l’Interventor municipal ha realitzat un informe basat en el nou valor de l’expropiació segons el qual, assumint aquest cost, l’Ajuntament es mantindria encara dins dels límits legals d’endeutament i per tant, l’operació segueix sent viable. Aquest matí s’han posat en marxa les votacions presencials i telemàtiques de la consulta popular sobre l’expropiació de Can Sanpere, unes votacions que es mantindran fins el dissabte 20 de desembre a les 12 del migdia.

Escolta l’entrevista sencera a Fernando Pindado:

Descarrega

Be the first to comment on "Comença la consulta de Can Sanpere entre els interrogants sobre el preu de l’expropiació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »