Comença la tercera campanya d’asfaltat de carrers de la legislatura

Primers treballs al carrer del Carme aquest matí

Premià Notícies dimecres 06 d’abril

Ja ha començat l’anunciada campanya d’asfaltat de carrers i d’adaptació de voreres a diversos punts de la ciutat. La tinent d’alcalde de serveis territorials, Marisa Farreras, ha destacat la importància que l’Equip de Govern dóna en aquests treballs a l’adaptació de les voreres de la ciutat per fer-les accessibles als veïns amb mobilitat reduïda. Aquesta és la tercera campanya d’asfaltat de carrers i d’adaptació de voreres en el que portem de legislatura. Els treballs van a càrrec de l’empresa Vialser, compten amb un pressupost de 334.000€. És previst que els treballs durin 3 mesos.

Ja us havíem explicat que des de dilluns tenim en marxa la tercera fase dels treballs d’asfaltat a diversos trams de carrers de la ciutat, supressió de barreres arquitectòniques i adaptació de voreres millorant la mobilitat. Es tracta d’un operatiu important que implica una inversió de 334.000€ amb un termini d’execució de 3 mesos. Com és evident, els treballs implicaran talls puntuals de carrers a la circulació. Podeu consultar els trams afectats al web municipal.

Entretant busquem la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras, per saber com s’han de fer aquest treballs i de quina manera s’han escollit els trams on s’ha d’actuar.

Be the first to comment on "Comença la tercera campanya d’asfaltat de carrers de la legislatura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »